Over ons

Medio 2015 is Van Roosmalen Aanhangwagens opgericht door een jonge ondernemer uit Nistelrode. Het bedrijf is opgericht vanuit een passie voor alles wat rolt en het ondernemerschap. Waar het bij veel bedrijven enkel om de omzet gaat is dit bij ons niet het geval. De enige manier om een gedegen bedrijf op te bouwen is door een uitstekende relatie met de klant te hebben. Wij zouden liever niets verkopen dan de klant iets te adviseren waarmee die niet geholpen is. 

Wij zijn onder andere gespecialiseerd in de zakelijke markt en de grotere particuliere markt zoals boottrailers en Tiny House trailers. Echter kunnen wij u ook goed helpen bij de aanschaf van kleinere aanhangwagens voor de particulier.

Om voor u als klant altijd een passende oplossing te kunnen bieden, werken wij met verschillende fabrikanten samen. Deze fabrikanten zijn nauwkeurig geselecteerd op kwaliteit zodat u veilig op weg kan!

Door het beperken van onze vaste lasten kunnen wij u altijd een scherpe en eerlijke prijs aanbieden. Naast een scherpe prijs zijn wij zeer flexibel in onze openingstijden. Het is namelijk ook mogelijk ons te bezoeken in de avond of in het weekend. Zo kunt u uw uren het efficiƫntste besteden.

Aangezien wij enkel op afspraak aanwezig zijn raden wij u aan vooraf aan uw bezoek even te bellen, dit om teleurstelling te voorkomen.