Vlemmix aanhangwagens

Overweeg jij om een van de Vlemmix aanhangwagens aan te schaffen? Vlemmix is een van de grootste boottrailer producenten in Nederland. Bij ons vind je het complete assortiment tegen de scherpste prijzen.

Bekijk hieronder het assortiment of lees meer over dit merk.


Assortiment Vlemmix aanhangers

Benieuwd naar het assortiment van Vlemmix aanhangwagens? Dit merk staat bekend om haar robuuste en betrouwbare boottrailers, tiny house trailers en machinetransporters. Neem hieronder een kijkje naar ons complete assortiment van deze kwalitatief hoogstaande trailers.

Toon filters Verberg filters

Prijs

Totaal gewicht

Laadvermogen

Lengte laadruimte

Breedte laadruimte

Lengte

Breedte

Hoogte

Vlemmix aanhangwagens
1040 Kg
xxcm
€ 2400Excl. BTW
Vlemmix aanhangwagens
1180 Kg
xxcm
€ 2500Excl. BTW
Vlemmix aanhangwagens
1400 Kg
xxcm
€ 2700Excl. BTW
Vlemmix aanhangwagens
1335 Kg
xxcm
€ 2850Excl. BTW
Vlemmix aanhangwagens
2225 Kg
xxcm
€ 3050Excl. BTW
Vlemmix aanhangwagens
2130 Kg
300x150x34cm
€ 3400Excl. BTW
Vlemmix aanhangwagens
2160 Kg
xxcm
€ 3400Excl. BTW
Vlemmix aanhangwagens
2150 Kg
xxcm
€ 3600Excl. BTW
Vlemmix aanhangwagens
630 Kg
300x150x34cm
€ 3600Excl. BTW

Alles over Vlemmix aanhangwagens


Over Vlemmix

Sinds 2006 produceert Vlemmix diverse soorten aanhangwagens en trailers. En dit alles met hun eigen formule: basismodellen tegen een lage prijs aanbieden. Waar de eerste markt enkel de Nederlandse en Belgische was, zijn ze inmiddels ook te vinden in Midden-, West-, Oost-Europa en Scandinavië. 

Maar waar staat de Vlemmix aanhangwagen bekend om? Een trailer van dit merk kenmerkt zich door haar betrouwbaarheid en robuustheid, zodat je altijd veilig de weg op kan. Meer weten?

Vlemmix kantoor


Welke typen Vlemmix aanhangers zijn er?

Het merk Vlemmix maakt diverse aanhangers voor verschillende toepassingen. Bekijk hieronder naar al de soorten in ons assortiment.


Wat zijn de voordelen van Vlemmix aanhangers?

Wat zijn de voordelen van Vlemmix aanhangers? Hieronder tonen we enkele voordelen.

  • De aanhangers van Vlemmix zijn robuust, waardoor je verzekerd bent van een trailer die is opgewassen tegen alle mogelijke terreinen en ondergronden.
  • Ook nauwkeurigheid kenmerkt Vlemmix. Elke koker of plaatdeel op de trailer is ontwikkeld met de modernste technieken, waardoor alle onderdelen tot op wel 0.1 mm nauwkeurig zijn.
  • Vlemmix maakt gebruik van assen en oploopremmen van het merk Knott. Dit merk staat al meer dan 70 jaar bekend om zijn A-kwaliteit.
  • De vakspecialisten van Vlemmix lassen en produceren de chassis van hun machinetransporters, boottrailers en Tiny Houses trailers zelf. Hierdoor creëren ze een efficiëntere bedrijfsvoering en zijn ze in staat om de beste kwaliteit te leveren.
  • Onder andere door deze eigen vakspecialisten, zijn ze Europese marktleider wat betreft onderstellen voor Tiny Houses.
  • Vlemmix beschikt over de Europese goedkeuring waardoor al hun trailers op de Europese wegen mogen rijden.

Neem contact met ons op

Heb jij interesse in een aanhanger van Vlemmix en/of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze veelgestelde vragen!