Onderhoud en Onderdelen

Onderhoud

Onderhoud aan uw aanhangwagen is in Nederland nog niet verplicht. Toch is het verstandig om dit jaarlijks of tweejaarlijks te laten doen. Doordat een aanhangwagen slijtende onderdelen heeft zoals banden en lagers is het verstandig om hier naar te laten kijken. Dit voorkomt de nodige reparaties. Reparaties zijn vaak duurder en tijdrovender waardoor u uw aanhangwagen langer kwijt bent dan nodig is! Bij het aanhangwagenonderhoud behoort het smeren van het neuswiel en oploopdemper. Vooral voor de zakelijke markt is regulier onderhoud zeer belangrijk. Er moet veilig met de aanhangwagen gewerkt worden en daarnaast moet uw werk nooit stil komen te liggen. Door regulier onderhoud is de kans op gebreken kleiner.

U kunt voor klein en groot onderhoud bij van Roosmalen Aanhangwagens terecht. Daarnaast bieden wij allerlei soorten reparaties of modificaties aan, van het maken van de verlichting tot het vervangen van de vloerplaat.

Om u tijd en moeite te besparen bieden wij een ophaal- en terugbrengservice aan.

Onderdelen

Voor onderdelen en accessoires kunt u bij ons terecht. Alle onderdelen en accessoires van Vlemmix Aanhangwagens hebben wij in ons assortiment. We proberen voortdurend zoveel mogelijk op voorraad te hebben, mocht dit niet het geval zijn dan kan dit vaak binnen korte tijd besteld en geleverd worden.

DutchEnglishGerman